Galileo LE-kabler er en videreutvikling av Galileo System Cable - The Absolute Sound 2010 Cable of the Year. Kablene håndlages på Synergistic sin fabrikk i California. Galileo LE kablene har flere ”Aktiv Skjerm” geometrier hvor det er benyttet rent sølv og tungsten (wolfram) dirigenter, luft er benyttet som dielektrikum, og ”EM Cells” er innkapslet i karbonfiber for best resonans kontroll.

Galileo LE hØyttaler kabel

Galileo LE lages for hånd i Synergistic Research sin egen fabrikk i California. Galileo LE kabler har flere aktivt skjermede geometrier av rent sølv og tungsten (wolfram), hvor luft benyttes som dielektrikum, de patenterte ”EM Cellene” er innkapslet i karbonfiber for enda bedre resonans kontroll.
Hver Galileo LE høyttaler kabel har 10 aktivt skjermede geometrier som går parallelt gjennom to aktive ”EM Cells”, som er innkapslet på selve kabelen, ikke i egne frittstående chassiser som på den originale Galileo kabelen. De 10 kablene (strings ) består av fire par Silver Matrix Strings, 1 par Tricon Strings, 1 par sølv, et par wolfram strings, og en aktivt skjermet sølv string. Det finnes 2 separate Enigma Tuning kretser pr kabel med totalt fem individuelle tilpasningsalternativer for perfekt systemintegrasjon.

Lengde 2 meter: kr 159 500,-
Ta kontakt hvis du ønsker andre lengder.
 

Galileo LE Interconnect

Galileo LE interconnect er bygget opp med to aktive skjermede kretser (se nedenfor) i RCA utgaven, mens i XLR utgaven finnes fem aktive skjermer. I XLR utgaven går skjermkretsen parallelt med to aktive ”EM Cells” (se nedenfor) bestående av edelt metall og teflon og silke dielektrika.
De aktive skjermkretsene kan tunes med Enigma Bullets (se nedenfor), hvilket gjør det mulig med tre individuelle alternative lydsignaturer for å hjelpe til med å oppnå et harmonisk balansert system.

Lengde 1 meter: kr 109 000,- (XLR), kr 87 000,- (RCA)
Ta kontakt hvis du ønsker andre lengder.

Til toppen

 

Galileo LE StrØmkabel

Galileo LE strømkabel kommer i to forskjellige utgaver, en for analoge apparater, og en for digitale kilder/forsterkere. Galileo LE strømledninger har 8 til 10 aktiv skjermede (se nedenfor) kretser gående parallelt langs hele kabelen. Aktiv skjerming har i tillegg en Enigma Bullets (se nedenfor) krets i Galileo LE analog kabelen, og to tilsvarende kretser i Galileo LE digital utgaven, dette gir opptil 5 individuelle tuning alternativer for å hjelpe deg med å få et harmonisk balansert system.

kr 63 000,- (Finnes for analoge og digitale apparater)
Ta kontakt hvis du ønsker andre lengder.

Til toppen

 

Galileo Universal Cable Cells

Disse kan man benytte til din eksisterende kabel for å få aktiv skjerming.

Galileo Universal Cable Cells er en direkte "trickle down" teknologi fra Synergistic Research sitt cost-no-object Galileo Research Program. Fordelene med produktet er en betydelig senking av systemets støynivå, svartere bakgrunn og økt indre detaljering. Bass gjengiving blir forfinet med bedre kontroll, de høyere frekvenser blir mer gjennomsiktig med økt oppløsning, luft, og musikalitet. Mellomtonen gir nå en følelse av økt tilstedeværelse. Soundstaging, noe som allerede av Synergistic Research sterkeste sider, blir enda forbedret. Kabler fra andre produsenter med presentasjoner som kanskje ikke er på nivå ned Synergistic Research sine, kan nå nye nivåer med hensyn på lydbilde og realisme.
Under utvikling av Galileo Universal Cable Cells, ble det eksperimentert med myriader av legeringer, og til slutt ble det utviklet en blanding av kobber (for mellomklassen varme og lagdeling) og sølv (for høy frekvens renhet og luft), med en Teflon dielektrikum for klarhet, presisjon og kroppslighet.
For å sikre kvalitet og ytelse er hver Galileo Universal Cell håndlaget på Synergistic sin fabrikk i California.
Produktet finnes for både høyttalerkabler og interconnect, henholdsvis Universal Speaker Cells og Universal Interconnect Cells.

Universal Interconnect Cells
kr 18 150,- RCA
Kr 24200,- XLR

Universal Speaker Cells Kr 30 500,-

Biwire - kr 2 750,-

Til toppen

 

Aktiv Skjerming

For å forstå aktiv skjerming, er det nødvendig å først forstå prinsippene for Synergistisk Research sin kabel utforming. Hos Synergistic Research designes en kabel ved først å utvikle en geometri som har full kontroll over kapasitans, induktans, og motstand i kabelen. Neste trinn er en tilpasning ved bokstavelig talt bruk av dusinvis av ulike materialkombinasjoner, for å oppnå en naturlig lyd. Synergistic Research jobbet med hundrevis av passive kabelgeometrier og over tusen ulike materialer løpet av denne prosessen, men de innså at forskjeller i geometri og materialvalg kunne bare ta de et stykke på vei, de ble til slutt begrenset av reaktiv kapasitans (signal og kabel interaksjon) og forstyrrelser i form av (RFI - Radiofrekvensinterferens, og EMI - elektromagnetisk forstyrrelser).
I løpet av denne prosessen, fikk ingeniørene hos SR en idé og aktivt undertrykke reaktiv kapasitans (og RFI og EMI) og dermed dramatisk forbedre kablenes ytelse. Da begynte den nå så for Synergistic Research kjente Aktiv Skjerming i de forskjellige kabelseriene.
Synergistic Research sitt første forsøk med aktiv Skjerming begynte tidlig i 1996, og involverte plassering av batterier i en statisk krets, med den positive anode av batteriet knyttet til en dirigent som gikk parallelt langs hele kabels lengde, og den negative anode av batteriet knyttet til skjermen. Disse første prototypene forbedret ytelse i de høye frekvensene, men de økte også støynivå (spesielt på lange kabler). Dette var pga at den positive lederen langs hele kabellengden fungerte som en antenne og plukket opp RFI og EMI. Ved å eksperimentere med lukkede kretser, der skjoldet førte likestrøm, og en bufferkrets mellom skjold og jord. Dette lukkede kretsdesignet ikke bare forbedret subjektiv ytelse, men gjorde kablene målbart roligere, og man oppnådde bedre detaljer med bedre utklinging fra topp til bunn. Siden disse lukkede kretsene trekker strøm, kan ikke batterier brukes, da dette ville tappe et batteri i løpet av noen timer. Derfor har Synergistic Research aktive skjermede kabler egen strømforsyning.

Enigma Bullets

Enigma Bullest er for fintuning av den aktive skjermingskretsen som sitter på kabelen.Disse kulene gjør det meget enkelt og raskt å tilpasse lydsignaturen til ditt eksisterende system. Enigma Bullets kommer i tre forskjellige farger, som hver for seg har en egen signatur: (svart, grå eller sølv). Silver Modul = Åpent og luftig Svart Modul = Varm og rik Grå Modul = En hybrid av både svart og sølv Enigma Bullets må ikke forstås som en tonekontroller, men vil kunne påvirke lyden i den retning du ønsker.

EM Cells

Den patentert EM Cell teknologien renser AC ved å sende den gjennom et elektromagnetisk felt som ligger rundt selv signalet.)

Til toppen

Acoustic Tuning.